Träning och löpning

Jag har över 25 års erfarenhet av löpning som träningsform. Är utbildad löpcoach genom löparakademin på Bosön. Jag erbjuder löpcaochning individuellt eller i grupp. Även träning till företag eller föreningar. Jag utgår alltid ifrån hållbarhet vad gäller träning och rörelse. Träning är ingen quick fix, utan det tar tid att bygga upp och den ska vara hållbart över tid. 

Foto: Anders Nordlen

Individuell träning - Vill du komma igång eller utvecklas i din löpning? Vi går igenom ditt löpsteg och jobbar med tekniken. Vi jobbar med övningar i löpskolning som förbättrar ditt löpsteg. Du får med dig ett träningsprogram när du sedan ska fortsätta på egen hand.


Hållbar träning med KBT - 10 veckors program där vi jobbar kombinerat med träning och ditt inlärda beteendemönster, tankar och känslor kring träning, prestation och rörelse. Vi utgår från KBT och du får med dig verktyg att sedan jobba vidare på egen hand.


Gruppträning - Jag kör gruppträning ute året om. Träningen är indiviuell även fast vi kör i grupp och du som individ utgår alltid från dig själv, din kapacitet och dagsform. I mina grupper så kör vi olika typer av intervaller. Korta, långa, backintervaller och fartlekar.  Vi värmer upp genom att göra olika löpskolningsövningar. 


Föreläsning - Föreläsning kring träning mål och motivation.


Företag eller föreningar - Hör av er så diskuterar vi ett upplägg som passar just er.


Vill du veta mer? Hör av dig med frågor och funderingar >>>Spring för livet 

När du springar och tränar använder du din hjärna och anstränger din kropp. Det i sig leder till att du mår, minns och tänker bättre. Oavsett om du sprungit och tränat lugnt eller hårt så har du avsevärt förbättrat förmågan för dig själv att ta in ny information efter ett träningspass. Efter ett träningspass så samlar sig dina tankar och det som innan kunde kännas oroväckande kan kännas mindre farligt. Träningen i sig skapar en hållbarthet för dig som människa. Du ger dig själv bättre förutsättningar att möta vardagen och livets utmaningar geom att springa, träna och röra på dig. Min träning handlar inte om att du ska väga dig, mäta dig eller på annat sätt pröva dig själv. Det handlar om att du ska lära dig att känna dig stark i livet!